Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέο τροχαίο ατύχημα – Ανετράπη νταλίκα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα – Ανετράπη νταλίκα

Μια νταλίκα, με κατεύθυνση προς Αθήνα, ανετράπη στην Εθνική Οδό, κλείνοντας το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Δευτέρας (11/6). Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, το βαρύ όχημα έφυγε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που κινούνταν στην Εθνική Οδό Λαμίας – Αθηνών. Διαβάστε ακόμα: Βρήκε τον φίλο του νεκρό […]

Μια νταλίκα, με κατεύθυνση προς Αθήνα, ανετράπη στην Εθνική Οδό, κλείνοντας το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Δευτέρας (11/6).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, το βαρύ όχημα έφυγε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που κινούνταν στην Εθνική Οδό Λαμίας – Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα: Βρήκε τον φίλο του νεκρό

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του και να κλείσει η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται στο lamiareport.

Να σημειωθεί πως μέχρι να απομακρυνθεί υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα εκτροπή της κυκλοφορίας σε όσους έχουν κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Αρκίτσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις