Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μετέφεραν με βέσπα το πτώμα 30χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Μετέφεραν με βέσπα το πτώμα 30χρονου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 30χρονου Παναγιώτη Σταυρόπουλου, που εντοπίστηκε νεκρός σε κεντρικό σημείο στον Πύργο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι αστυνομικές έρευνες ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος πέθανε σπίτι ενός φίλου του από πνευμονικό οίδημα. Μετά το θάνατό του, μεταφέρθηκε στο […]

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 30χρονου Παναγιώτη Σταυρόπουλου, που εντοπίστηκε νεκρός σε κεντρικό σημείο στον Πύργο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι αστυνομικές έρευνες ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος πέθανε σπίτι ενός φίλου του από πνευμονικό οίδημα.

Μετά το θάνατό του, μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε μετά από πολλές ώρες.

Διαβάστε ακόμα:

Βρήκε τον φίλο του νεκρό

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο Παναγιώτης, μαζί με δύο φίλους του, 42 και 44 ετών, βρισκόταν στο σπίτι ενός εξ αυτών. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 30χρονος κατέρρευσε και οι δύο φίλοι του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν χωρίς αποτέλεσμα.

Όταν συνειδητοποίησαν ότι ο 30χρονος Παναγιώτης δεν έδινε ίχνη ζωής και επέλεξαν να τον μεταφέρουν με τη βέσπα τους για να μην βρεθεί στο σπίτι.

Ήδη, η αστυνομία έχει συλλάβει δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις