Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέφος νοσηλεύεται στην Εντατική
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέφος νοσηλεύεται στην Εντατική

Ένα βρέφος 20 μηνών νοσηλεύεται από χθες (10/6) Κυριακή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Πρόκειται για ένα βρέφος που μαζί με την Ρομά οικογένειά του βιώνουν μία απίστευτη ταλαιπωρία τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με τον 17χρονο πατέρα, πριν λίγο καιρό το μικρό «αγγελούδι» προσβλήθηκε από τον ιό της ιλαράς και από τότε μπαινοβγαίνει […]

Ένα βρέφος 20 μηνών νοσηλεύεται από χθες (10/6) Κυριακή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Πρόκειται για ένα βρέφος που μαζί με την Ρομά οικογένειά του βιώνουν μία απίστευτη ταλαιπωρία τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τον 17χρονο πατέρα, πριν λίγο καιρό το μικρό «αγγελούδι» προσβλήθηκε από τον ιό της ιλαράς και από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Διαβάστε ακόμα: Νεκρό βρέφος από μηνιγγίτιδα

Ήδη, όπως φαίνεται και στο cretapost, έχει νοσηλευτεί σε νοσοκομείο των Τρικάλων αλλά και της Λάρισας ενώ τώρα βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ, όπου – σύμφωνα πάντα με τον πατέρα – έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το συκώτι του παιδιού.

Το συγκεκριμένο περιστατικό επιβεβαιώνει και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Εισήχθη χθες στο ΠΑΓΝΗ ένα βρέφος 20 μηνών, Ρομά. Οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του στην ΜΕΘ Παίδων όπου και νοσηλεύεται. Δεν φέρει κανένα σύμπτωμα ιλαράς με τους γιατρούς αυτήν την ώρα να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί από τι πάσχει. Σε λίγα 24ωρα θα έχουμε μία εικόνα», επισημαίνουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις