Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βγαίνουν στους δρόμους οι αγρότες
ΕΛΛΑΔΑ

Βγαίνουν στους δρόμους οι αγρότες

Έρχονται νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες για το πολυνομοσχέδιο. Ενάντια σε διατάξεις του Πολυνομοσχέδιου, αλλά και για ζητήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων. Η «αυλαία» των κινητοποιήσεων ανοίγει την Τετάρτη 13 Ιουνίου με παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης που γίνεται σε συντονισμό με Αγροτικούς Συλλόγους από όλη την […]

Έρχονται νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες για το πολυνομοσχέδιο.

Ενάντια σε διατάξεις του Πολυνομοσχέδιου, αλλά και για ζητήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Η «αυλαία» των κινητοποιήσεων ανοίγει την Τετάρτη 13 Ιουνίου με παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης που γίνεται σε συντονισμό με Αγροτικούς Συλλόγους από όλη την Κρήτη.

Διαβάστε ακόμα:

Βουλή: Αντιδρά η αντιπολίτευση για το πολυνομοσχέδιο

Στις 20 Ιουνίου προγραμματίζεται παράσταση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια των Χανίων σε ένδειξη συμπαράστασης αγροτών που κατηγορούνται για αποκλεισμό της εισόδου σούπερ- μάρκετ των Χανίων κατά τη διάρκεια αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας και συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη στην αντιπεριφέρεια Χανίων σχετικά με την λειψυδρία και τη δακοκτονία και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν.

Στις 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων ενάντια στην ακολουθούμενη σήμερα φορολογική πολιτική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις