Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το «σήκωσε» ο Ναδάλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το «σήκωσε» ο Ναδάλ

Ο ανίκητος Ραφαέλ Ναδάλ κατέκτησε με άνεση τον 11ο τίτλο του στο Ρολάν Γκαρός. Έτσι, προσέθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στον θρύλο του. Ο Ισπανός τενίστας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ, τον οποίο νίκησε 6-4, 6-3, 6-2 και 2 ώρες και 42 λεπτά. Κατέκτησε το τρόπαιο, έχοντας χάσει μόλις ένα σετ σε όλο το […]

Ο ανίκητος Ραφαέλ Ναδάλ κατέκτησε με άνεση τον 11ο τίτλο του στο Ρολάν Γκαρός.

Έτσι, προσέθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στον θρύλο του.

Ο Ισπανός τενίστας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ, τον οποίο νίκησε 6-4, 6-3, 6-2 και 2 ώρες και 42 λεπτά.

Κατέκτησε το τρόπαιο, έχοντας χάσει μόλις ένα σετ σε όλο το τουρνουά!

Διαβάστε ακόμα: Ο Παναθηναϊκός πάει για Πρωτάθλημα

Στο πρώτο σετ έγινε μάχη, με τους δύο αντιπάλους να κάνουν διαδοχικά από ένα break στο ξεκίνημα και στη συνέχεια να κρατούν το σερβίς τους ως το 5-4, όταν ο Ναδάλ «έσπασε» το σερβίς του Τιμ και πήρε το σετ, όπως φαίνεται στο ΑΠΕ.

Από κει και πέρα, το μοναδικό σημείο που ανησύχησε ο Ισπανός ήταν στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, όταν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι και χρειάστηκε τη φροντίδα του φυσιοθεραπευτή.

Ο 32χρονος κυριάρχησε και έφτασε άνετα στο τρόπαιο για 11η φορά (σε 14 συμμετοχές στο γαλλικό όπεν, στη μία εκ των οποίων αποχώρησε λόγω τραυματισμού) και συνολικά στο 17ο τίτλο του σε τουρνουά γκραν σλαμ, τρεις λιγότερους από τον ρέκορντμαν Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις