Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Εφευρετικά γλυπτά στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (pics)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εφευρετικά γλυπτά στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (pics)

Τριάντα έργα, ζωγραφικά, γλυπτά και σχέδια του Αμερικανού καλλιτέχνη George Condo παρουσιάζονται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη ατομική μουσειακή έκθεση του George Condo στην Ελλάδα τα οποία καλύπτουν τα τελευταία 20 χρόνια πορείας του Αμερικανού καλλιτέχνη. Διαβάστε ακόμα: «Μαγεμένες» οι Καρυάτιδες της Θεσσαλονίκης Επίσης παρουσιάζεται για πρώτη φορά μια σειρά ζωγραφικών έργων […]

Τριάντα έργα, ζωγραφικά, γλυπτά και σχέδια του Αμερικανού καλλιτέχνη George Condo παρουσιάζονται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη ατομική μουσειακή έκθεση του George Condo στην Ελλάδα τα οποία καλύπτουν τα τελευταία 20 χρόνια πορείας του Αμερικανού καλλιτέχνη.

Διαβάστε ακόμα:

«Μαγεμένες» οι Καρυάτιδες της Θεσσαλονίκης

Επίσης παρουσιάζεται για πρώτη φορά μια σειρά ζωγραφικών έργων και σχεδίων που δημιουργήθηκαν το 2017, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ομάδας αυτοπροσωπογραφιών με τίτλο Αυτοπροσωπογραφία στο Παρίσι 1-3 (Self portrait in Paris 1-3, 2017) και Εγώ, ο Εαυτός μου και Αυτός (Me, Myself and Him, 2017).

Η έκθεση εστιάζει στην ανάδειξη ορισμένων αντιπροσωπευτικών έργων του τα οποία επιχειρούν να εξερευνήσουν την ανθρώπινη μορφή, κεντρικό θέμα του σύγχρονου εκθεσιακού προγράμματος του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Διαβάστε ακόμα:

Το «Σινεμά με Θέα» ξεκινά τη Δευτέρα 11/6

Την έκθεση επιμελείται η Αταλάντη Μαρτίνο, ενώ θα συνοδεύεται από δίγλωσσο κατάλογο.

Ξεναγήσεις στην έκθεση θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 11.00 στα αγγλικά και κάθε Πέμπτη στις 19.00 στα ελληνικά.

George Condo at Cycladic
Ημερομηνίες: 8 Ioυνίου – 14 Οκτωβρίου
Είσοδος: 7, Μειωμένο εισιτήριο: 5 ευρώ
Ελεύθερη είσοδος για τους Φίλους του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

 
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις