Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Είναι εξαιρετικός…»

LIFESTYLE

Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Είναι εξαιρετικός…»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά πρώτη φορά για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μετά από πολλά δημοσιεύματα και φωτογραφίες, η όμορφη δίνει συνέντευξή στη Real Life και απαντά για την προσωπική της ζωή. Διαβάστε ακόμα: Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Η ενόχλησή τους (vid) «Δεν με ενοχλεί η δημοσιότητα απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι – πόσο μάλλον όταν είναι […]

10.06.2018 | 19:00

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά πρώτη φορά για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Μετά από πολλά δημοσιεύματα και φωτογραφίες, η όμορφη δίνει συνέντευξή στη Real Life και απαντά για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Η ενόχλησή τους (vid)

«Δεν με ενοχλεί η δημοσιότητα απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι – πόσο μάλλον όταν είναι τόσο λεπτό- όταν είναι στην αρχή του. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με τον Γιάννη», εξέφρασε.

Όσον αφορά στον γνωστό ηθοποιό και τι της αρέσει σε εκείνον, ανέφερε: «Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Αυτό σου αρκεί; Σου τονίζω ξανά πως είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι παραπάνω από το ότι ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί».

Θυμίζουμε πως εδώ και δύο μήνες περίπου, εκπομπές, ιστοσελίδες και περιοδικά έχουν πάρει… φωτιά ότι οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι ζευγάρι.

Exit mobile version