Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Είναι εξαιρετικός…»
LIFESTYLE

Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Είναι εξαιρετικός…»

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά πρώτη φορά για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μετά από πολλά δημοσιεύματα και φωτογραφίες, η όμορφη δίνει συνέντευξή στη Real Life και απαντά για την προσωπική της ζωή. Διαβάστε ακόμα: Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Η ενόχλησή τους (vid) «Δεν με ενοχλεί η δημοσιότητα απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι – πόσο μάλλον όταν είναι […]

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά πρώτη φορά για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Μετά από πολλά δημοσιεύματα και φωτογραφίες, η όμορφη δίνει συνέντευξή στη Real Life και απαντά για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Η ενόχλησή τους (vid)

«Δεν με ενοχλεί η δημοσιότητα απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι – πόσο μάλλον όταν είναι τόσο λεπτό- όταν είναι στην αρχή του. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με τον Γιάννη», εξέφρασε.

Όσον αφορά στον γνωστό ηθοποιό και τι της αρέσει σε εκείνον, ανέφερε: «Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Αυτό σου αρκεί; Σου τονίζω ξανά πως είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι παραπάνω από το ότι ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί».

Θυμίζουμε πως εδώ και δύο μήνες περίπου, εκπομπές, ιστοσελίδες και περιοδικά έχουν πάρει… φωτιά ότι οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι ζευγάρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις