Συντετριμμένη η μητέρα του Μπουρντέν: “Είχε τα πάντα”

ΚΟΣΜΟΣ

Συντετριμμένη η μητέρα του Μπουρντέν: “Είχε τα πάντα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Παγκόσμια είδηση της πρώτης γραμμής παραμένει ο θάνατος του Άντονι Μπουρντέν. Ο διάσημος σεφ, που έκανε την επανάσταση στον χώρο της γαστρονομίας, αγαπήθηκε από ολόκληρο τον πλανήτη, που τώρα πενθεί για τον χαμό του. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που λύνει τη σιωπή της και μιλά για την αυτοκτονία του επιτυχημένου γιου της. Η Γκλάντις, […]

10.06.2018 | 11:20

Παγκόσμια είδηση της πρώτης γραμμής παραμένει ο θάνατος του Άντονι Μπουρντέν.

Ο διάσημος σεφ, που έκανε την επανάσταση στον χώρο της γαστρονομίας, αγαπήθηκε από ολόκληρο τον πλανήτη, που τώρα πενθεί για τον χαμό του.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που λύνει τη σιωπή της και μιλά για την αυτοκτονία του επιτυχημένου γιου της.

Η Γκλάντις, μίλησε στην εφημερίδα New York Times, στην οποία και ήταν συντάκτρια στο παρελθόν.

Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν

Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη, καθώς δεν περίμενε με τίποτα πως ο γιος της θα βάλει τέλος στην ζωή του και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

«Είναι απολύτως ο τελευταίος στον κόσμο που θα σκεφτόμουν ποτέ ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε συγκλονισμένη στους ΝΥΤ.

Όπως εξομολογείται, ο φίλος του Άντονι Μπουρντέν Έρικ, ο οποίος τον βρήκε νεκρό, της είχε πει πρόσφατα πως «ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο μέρες».

«Είχε τα πάντα. Επιτυχία πέρα από τα όνειρά του. Χρήματα πέρα από τα πιο τρελά όνειρά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Όλα αυτά όμως, όπως φάνηκε δεν έδιναν στον 61χρονο Άντονι καμία ευτυχία…

Ο Μπουρντέν σκεφτόταν τον θάνατο συχνά

Πώς αυτοκτόνησε

Ο διάσημος σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής, κρεμάστηκε στο μπάνιο του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου έμενε χρησιμοποιώντας τη ζώνη από το μπουρνούζι.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο Associated Press ο εισαγγελέας της Κολμάρ, στην Αλσατία, Christian de Rocquigny. Ο Άντονι Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα της εκπομπής “Parts Unknown” που παρουσίαζε στο CNN.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να υποπτευθούμε ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή», είπε ο Γάλλος εισαγγελέας. Αποκλείεται έτσι και επίσημα το ενδεχόμενο μιας εγκληματικής ενέργειας. Το οποίο, άλλωστε, δεν ήταν σε καμία περίπτωση «σενάριο» που εξέταζαν οι αρχές. Ο Rocquigny πρόσθεσε ότι από την εξέταση στη σορό του Μπουρντέν δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης.

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν τώρα τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Άντονι Μπορντέν είχε κάνει χρήση ουσιών. Στόχος να βοηθήσουν την οικογένεια να μάθει γιατί ο διάσημος σεφ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, μόλις λίγες μέρες πριν από τα 62α γενέθλιά του.

 

 

Exit mobile version