Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκοπιανό: Κοινή ανακοίνωση για Ζάεφ – Ντιμιτρόφ
ΚΟΣΜΟΣ

Σκοπιανό: Κοινή ανακοίνωση για Ζάεφ – Ντιμιτρόφ

Σκοπιανό: Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν η κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ της πΓΔΜ όσο αφορά στις διαφορές του Ζόραν Ζάεφ με τον Νικολά Ντιμιτρόφ. «Δεν υπάρχουν διαφορετικά τμήματα. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών μαζί με ολόκληρη την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ βρίσκονται στην ίδια και μόνο γραμμή, αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση […]

Σκοπιανό: Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν η κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ της πΓΔΜ όσο αφορά στις διαφορές του Ζόραν Ζάεφ με τον Νικολά Ντιμιτρόφ.

«Δεν υπάρχουν διαφορετικά τμήματα. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών μαζί με ολόκληρη την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ βρίσκονται στην ίδια και μόνο γραμμή, αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας», αναφέρει αρχικά.

Διαβάστε ακόμα: Κικίλιας: Επίθεση εναντίον Τσίπρα και Καμμένου

Και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της ενεργούν από κοινού για την επίτευξη των στρατηγικών προτεραιοτήτων της ΠΓΔΜ, του ΝΑΤΟ και της προσχώρησης στην ΕΕ, και μέσω αυτής της διαδικασίας εξασφαλίζουμε καλύτερη ζωή για τους πολίτες της χώρας μας».

Έτσι, με την κοινή ανακοίνωση διαψεύδουν τα σενάρια για διαφορές ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις