Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρόμος για τραυματισμένο ψαρά σε βράχια
ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για τραυματισμένο ψαρά σε βράχια

Επαγγελματίας ψαράς έπεσε με το σκάφος του σε βράχια και βρέθηκε τραυματισμένος. Το περιστατικό σημειώθηκε βραχώδη ακτή του νότιου άκρου της νησίδας «ΜΟΥΡΤΕΜΕΝΟΥ», στα Σύβοτα. Το πρωί ενημερώθηκε η λιμενικό αρχή για τον τραυματισμένο επαγγελματία ψαρά, με το Α/Κ σκάφος να αγνοείται. Άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσε στην περιοχή, όπου εντόπισε επί της βραχώδης ακτής, τραυματισμένο τον […]

Επαγγελματίας ψαράς έπεσε με το σκάφος του σε βράχια και βρέθηκε τραυματισμένος.

Το περιστατικό σημειώθηκε βραχώδη ακτή του νότιου άκρου της νησίδας «ΜΟΥΡΤΕΜΕΝΟΥ», στα Σύβοτα. Το πρωί ενημερώθηκε η λιμενικό αρχή για τον τραυματισμένο επαγγελματία ψαρά, με το Α/Κ σκάφος να αγνοείται.

Άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσε στην περιοχή, όπου εντόπισε επί της βραχώδης ακτής, τραυματισμένο τον 62χρονο αλιέα, κυβερνήτη και μοναδικό επιβαίνων του Α/Κ σκάφους «ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ» Σ. Ηρακλείου 423.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 14χρονο

Είχε βγει κολυμπώντας στην ακτή και ανέφερε ότι κατά την προσπάθεια ανάσυρσης των διχτυών και λόγω των καιρικών συνθηκών το σκάφος του προσέκρουσε στη βραχώδη ακτή, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και το σκάφος να βυθιστεί.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. στον λιμένα Συβότων και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το «ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ» πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις