Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τουρίστρια προσπάθησε να πνίξει αστυνομικό!
ΕΛΛΑΔΑ

Τουρίστρια προσπάθησε να πνίξει αστυνομικό!

Αντιμέτωπος με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε ένας αστυνομικός στην Κάλυμνο, όταν μια 43χρονη Σουηδέζα τουρίστρια πήγε να τον πνίξει! Η γυναίκα συνόδευε στο τμήμα τον 53χρονο σύντροφό της, ο οποίος είχε συλληφθεί, και προσπάθησε να… στραγγαλίσει τον οδηγό του περιπολικού με τη ζώνη ασφαλείας. Όλα έγιναν όταν οι υπεύθυνοι ενός ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι […]

Αντιμέτωπος με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε ένας αστυνομικός στην Κάλυμνο, όταν μια 43χρονη Σουηδέζα τουρίστρια πήγε να τον πνίξει!

Η γυναίκα συνόδευε στο τμήμα τον 53χρονο σύντροφό της, ο οποίος είχε συλληφθεί, και προσπάθησε να… στραγγαλίσει τον οδηγό του περιπολικού με τη ζώνη ασφαλείας.

Όλα έγιναν όταν οι υπεύθυνοι ενός ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι στην περιοχή Μασούρι κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Πόθιας γιατί ο μεθυσμένος Σουηδός προκαλούσε φθορές.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη φωτιά κοντά σε στρατόπεδο με καύσιμα

Η 43χρονη ζήτησε να τον συνοδεύσει και οι αστυνομικοί της επέτρεψαν να επιβιβαστεί μαζί του στο περιπολικό.

Όμως, λίγο πριν φτάσουν στο τμήμα, η γυναίκα επιτέθηκε στον οδηγό αρπάζοντας τον από τον λαιμό με τη ζώνη ασφαλείας!

Διαβάστε ακόμα:

Οδηγός ταξί χτύπησε ηθοποιό και τον εγκατέλειψε (pics)

Ο αστυνομικός, αν και αιφνιδιάστηκε προς στιγμή, αντέδρασε άμεσα, σταμάτησε το περιπολικό και, με τη βοήθεια του συναδέλφου του συνοδηγού, πέρασε χειροπέδες στην τουρίστρια που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με την κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις