Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές»
ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές»

Φοβούνται για τη ζωή τους οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, καθώς ανησυχούν ότι ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές που θα αναλάβουν την απαγωγή ή την εξόντωσή τους. Αυτά φέρεται να είπαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, είπαν στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πως η επιχείρηση της Άγκυρας θα γίνει πιθανότατα με […]

Φοβούνται για τη ζωή τους οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, καθώς ανησυχούν ότι ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές που θα αναλάβουν την απαγωγή ή την εξόντωσή τους.

Αυτά φέρεται να είπαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, είπαν στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πως η επιχείρηση της Άγκυρας θα γίνει πιθανότατα με ποινικούς και όχι με στελέχη της ΜΙΤ.

Διαβάστε ακόμα:

Δρακόντια μέτρα ασφαλείας για τους 8 Τούρκους

«Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δεν πρόκειται να ρισκάρουν στελέχη τους για να μας απαγάγουν ή να μας δολοφονήσουν. Δεν λειτουργούν έτσι. Συνεργάζονται με σκληρούς κακοποιούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη βρώμικη δουλειά σε ανάλογες περιπτώσεις», είπαν οι Τούρκοι στρατιωτικοί σε στελέχη των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, που ανέφερε απροκάλυπτα ότι η Αγκυρα θα βρει τους 8 και θα τους «πακετάρει», οι 8 Τούρκοι είπαν στις ελληνικές αρχές τους φόβους τους.

Διαβάστε ακόμα:

Οι οκτώ Τούρκοι ζητούν άσυλο… για να φύγουν

Οι 8 Τούρκοι φυλάσσονται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», ελεύθεροι σκοπευτές είναι σε 24ωρη βάση γύρω από τις εγκαταστάσεις στις οποίες βρίσκονται και ελέγχουν κάθε κίνηση.

Ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής αλλά και άνδρες των ΜΑΤ έχουν αναλάβει την 24ωρη φρούρηση των οκτώ, ενώ έχει στηθεί και ένα ηλεκτρονικό πέπλο προστασίας στην περιοχή, τα πάντα ελέγχονται ηλεκτρονικά και φυσικά ο χώρος βιντεοσκοπείται. Ακόμη και το φαγητό των 8 ελέγχεται καθημερινά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις