Θερμό «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο

ΕΛΛΑΔΑ

Θερμό «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Σύσσωμος ο πολιτικός, ο καλλιτεχνικός και ο αθλητικός κόσμος «αποχαιρετά» τον εμβληματικό Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο Έλληνας φαρμακοβιομήχανος και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο μπάσκετ και στον ερασιτέχνη άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (10/6) Κυριακή. Διαβάστε ακόμα: Ο άνθρωπος που άλλαξε το ελληνικό μπάσκετ Αλέξης Τσίπρας «Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, […]

10.06.2018 | 18:45

Σύσσωμος ο πολιτικός, ο καλλιτεχνικός και ο αθλητικός κόσμος «αποχαιρετά» τον εμβληματικό Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο Έλληνας φαρμακοβιομήχανος και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο μπάσκετ και στον ερασιτέχνη άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (10/6) Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα: Ο άνθρωπος που άλλαξε το ελληνικό μπάσκετ

Αλέξης Τσίπρας

«Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα & την ανιδιοτελή προσφορά».

Νίκος Βούτσης

«Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, λίγο μετά τον χαμό του αδελφού του Κώστα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας επιτυχημένος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος, ο οποίος προσέφερε στην Ελλάδα επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας κι άνοιξε νέους δρόμους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επίσης, ως Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έφερε στην Ελλάδα έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπάσκετ. Στους οικείους του, στην οικογένεια των εργαζομένων της ΒΙΑΝΕΞ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Διαβάστε ακόμα: Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος δάκρυσε (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπουδαίος αθλητικός παράγοντας που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες επιτυχίες και έχαιρε καθολικής εκτίμησης. Και ένας πολύ σημαντικός επιχειρηματίας, με ξεχωριστή διαδρομή. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Νέα Δημοκρατία

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο με θλίψη, αλλά και σεβασμό. Έναν σημαντικό επιχειρηματία της φαρμακοβιομηχανίας και έναν σπουδαίο παράγοντα του αθλητισμού που όχι μόνον έθετε πάντα μεγάλους στόχους, αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την εκτίμηση ακόμη και των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια»

Τομέας Αθλητισμού ΚΙΝΑΛ

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, υπήρξε κορυφαίος αθλητικός παράγοντας της χώρας, με ιδιαίτερη αγάπη για το μπάσκετ. Για περισσότερα από 40 χρόνια στήριξε με αγνή αγάπη, δυναμισμό και πάθος τον ελληνικό αθλητισμό προσφέροντας του κορυφαίες διακρίσεις, κάνοντας το ελληνικό μπάσκετ πρωταγωνιστή σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ανδρέας Μικρούτσικος

«Η απολυτη Παναθηναϊκη καρδια επαψε να χτυπαει πια.Ειχα τη χαρα και την τυχη να τον γνωριζω προσωπικα.Τι γλυκος ανθρωπος τι τρυφερος ανθρωπος!Η εξαιρεση των εξαιρεσεων στο χωρο του επιχειρειν!Ο,τι υγιες στον Παναθηναϊκο ηταν ειναι και θα ειναι η ψυχη του ακριβου μας Παυλου.Θα ζει παντα στις καρδιες μας και θα φωτιζει καθε σωστη αθλητικη προσπαθεια!».

Νίκος Γκάλης 

«Σήμερα αποχαιρετούμε με θλίψη τον Παύλο που γνώρισα πρόεδρο, τον έκανα φίλο και τον ένιωθα πατέρα. Αγαπούσε την ομάδα του όσο κανείς και κρατούσε τον λόγο του όσο λίγοι. Θα λείψει σ’ εμένα, όπως και σε ολόκληρο τον χώρο του αθλητισμού, αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Τα βαθιά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

Θανάσης Αντετοκούνμπο 

«Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ. Ζουν μέσα από την κληρονομιά που αφήνουν».

Exit mobile version