Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συγκίνηση στο ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο (pics+vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγκίνηση στο ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο (pics+vid)

Ράγισαν «καρδιές» στο ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό άφησαν ένα λευκό λουλούδι στη θέση του, μπροστά από τη φωτογραφία του. Την ημέρα που ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή, η αγαπημένη του ομάδα έχει τον μεγάλο 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε ακόμα: Όταν […]

Ράγισαν «καρδιές» στο ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό άφησαν ένα λευκό λουλούδι στη θέση του, μπροστά από τη φωτογραφία του.

Την ημέρα που ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή, η αγαπημένη του ομάδα έχει τον μεγάλο 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα: Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος δάκρυσε (vid)

Έτσι, το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν να τιμήσουν τη μνήμη του αφήνοντας από ένα λευκό τριαντάφυλλο στη θέση που καθόταν.

Η μουσική σταμάτησε, ο κόσμος αποθέωσε παίκτες και προπονητές και στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδάει ρυθμικά το σύνθημα:

«Παύλο Θεέ, για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας».

Να σημειωθεί πως πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι φίλοι του «τριφυλλιού» σήκωσαν ένα μεγάλο πανό προς τιμήν του.

Δείτε και σχετικό βίντεο από το SDNA

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις