Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο άνθρωπος που άλλαξε το ελληνικό μπάσκετ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο άνθρωπος που άλλαξε το ελληνικό μπάσκετ

Ο άνθρωπος που άλλαξε το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό, την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Έτσι περιγράφει τον Παύλο Γιαννακόπουλο σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, αναζητώντας τις λέξεις για να αποχαιρετίσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Και τονίζει ότι οι ιδέες του θα ζουν για πάντα. Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου, ακριβώς 47 […]

Ο άνθρωπος που άλλαξε το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό, την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Έτσι περιγράφει τον Παύλο Γιαννακόπουλο σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, αναζητώντας τις λέξεις για να αποχαιρετίσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Και τονίζει ότι οι ιδέες του θα ζουν για πάντα.

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου, ακριβώς 47 χρόνια από την ημέρα που εντάχθηκε επίσημα ως παράγοντας στους «πράσινους», σκόρπισε θλίψη και πένθος στην «οικογένεια» του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

«Έφυγε» από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις