Μουντιάλ 2018: «Βόμβα» στην Αργεντινή!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: «Βόμβα» στην Αργεντινή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μουντιάλ 2018: Τα πράγματα είναι σοβαρά για την Αργεντινή. Απέχουμε λίγες ημέρες από τη “σέντρα” του Μουντιάλ της Ρωσίας και μια είδηση που αφορά τον προπονητή της ομάδας Χόρχε Σαμπάολι όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα , αλλά ακόμα και να τη… διαλύσει. Διαβάστε ακόμα: Ο «Βασιλιάς» Ότο επέστρεψε στην Ελλάδα Σύμφωνα με […]

10.06.2018 | 10:38

Μουντιάλ 2018: Τα πράγματα είναι σοβαρά για την Αργεντινή.

Απέχουμε λίγες ημέρες από τη “σέντρα” του Μουντιάλ της Ρωσίας και μια είδηση που αφορά τον προπονητή της ομάδας Χόρχε Σαμπάολι όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα , αλλά ακόμα και να τη… διαλύσει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο «Βασιλιάς» Ότο επέστρεψε στην Ελλάδα

Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαμπριέλ Ανέγο, μια γυναίκα σεφ που δουλεύει για την Ομοσπονδία έχει καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση από τον προπονητή.

“Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά του Σαμπαόλι στα γραφεία της ομοσπονδίας με μία μαγείρισσα που εργάζεται εκεί. Η ομοσπονδία της Αργεντινής έκανε τα πάντα για να μην βγει προς τα έξω η είδηση, όμως όλα τα άτομα με τα οποία έχω μιλήσει, μου επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος μάλιστα προσθέτει πως η συγκεκριμένη γυναίκα θέλησε από τη πρώτη στιγμή να καταγγείλει το περιστατικό, αλλά δέχθηκε πιέσεις από ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να μην το κάνει, ενώ της προσφέρθηκαν και πολλά χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό!

Exit mobile version