Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολιτικά τάκλιν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά τάκλιν

Πολιτικά τάκλιν, από τον Γιάννη Ντσούνο Casus belli Πώς το είπε ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Ότι αν οι Τούρκοι κάνουν πράξη της απειλή τους και απαγάγουν έστω έναν Τούρκο αξιωματικό από την χώρα μας αυτό θα αποτελεί casus belli. «Δηλαδή πόλεμο;», τον ρώτησαν… «Σαφέστατα» ήταν η απάντηση του κ. Σγουρίδη. Δεν τον πάει καθόλου […]

Πολιτικά τάκλιν, από τον Γιάννη Ντσούνο

Casus belli

Πώς το είπε ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Ότι αν οι Τούρκοι κάνουν πράξη της απειλή τους και απαγάγουν έστω έναν Τούρκο αξιωματικό από την χώρα μας αυτό θα αποτελεί casus belli. «Δηλαδή πόλεμο;», τον ρώτησαν… «Σαφέστατα» ήταν η απάντηση του κ. Σγουρίδη.

Δεν τον πάει καθόλου

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Κοτζιάς στην δημόσια τηλεόραση, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να του μεταφέρει μια κατηγορία που είχε διατυπώσει ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και τότε ο υπουργός Εξωτερικών τον διέκοψε και του είπε: «Ποιός είναι ο κ. Κικίλιας; Ο άνθρωπος που μου έκανε ερώτηση για την ΑΟΖ και μπέρδεψε την επήρεια με την επιρροή; Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από διπλωματία».

Μάλλον δεν τον συμπαθεί καθόλου τον κ. Κικίλια ο Νίκος Κοτζιάς ή κάνω λάθος;

Μερακλής

Φυσιολογικός άνθρωπος ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, που όταν τον επισκέφθηκε η Ελένη Φουρέιρα και πέρασε από μπροστά του, κοίταξε έντονα λίγο πιο πάνω από τα παπούτσια της… Καταλάβατε όλοι νομίζω. Είπαμε, απολύτως φυσιολογική αντίδραση.

Έξυπνο

Για να ανανεώσει την σχέση του με όσους λαμβάνουν ηλεκτρονικά μηνύματα για την δράση του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΚΙΝΑΛ έστειλε μήνυμα σε όλους στο πλαίσιο της αναγκαίας συμμόρφωσης με το GDPR.

Το μήνυμα έγραφε: «Επειδή δεν είμαι ο Αλέξης να κάνω το “όχι”, “ναι”, πατήστε “ναι” για να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας». Έξυπνο, δεν λέω…

Διαβάστε ακόμη:

Σενάρια αυτοδυναμίας από τον Γιάννη Ντσούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις