Survivor: Η απίστευτη ανατροπή στην τελική ευθεία

LIFESTYLE

Survivor: Η απίστευτη ανατροπή στην τελική ευθεία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το Survivor περνάει πλέον στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και όλα αλλάζουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Η απρόσμενη ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη άφησε άφωνο το κοινό και έκανε τους παίκτες να συνειδητοποιήσουν πως τα «παιχνίδια» τέλειωσαν. Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Ένας χωρισμός και μια αποχώρηση, αλλάζουν το παιχνίδι Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Μουρούτσου […]

09.06.2018 | 16:33

Το Survivor περνάει πλέον στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και όλα αλλάζουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η απρόσμενη ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη άφησε άφωνο το κοινό και έκανε τους παίκτες να συνειδητοποιήσουν πως τα «παιχνίδια» τέλειωσαν.

Διαβάστε ακόμα:

Power of Love: Ένας χωρισμός και μια αποχώρηση, αλλάζουν το παιχνίδι

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Μουρούτσου οι κανόνες αλλάζουν οριστικά.

Από ότι φαίνεται, ο παίκτης αυτός ήταν ο τελευταίος που έφυγε από το παιχνίδι με τον τρόπο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Διαβάστε ακόμα:

PoL: Η Τζούλια αποκάλυψε τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή, οι παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι δεν θα αποχωρούν μετά από τη γνωστή ψηφοφορία, αλλά θα τεθούν όλοι στη διάθεση του κοινού προκειμένου να αποφασίζει εκείνο ποιος θα παραμείνει και ποιος όχι στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες δεν θα γνωρίζουν την ψηφοφορία φυσικά και κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί όποιος παίκτης έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους από τον κόσμο.

Στο τέλος θα απομείνουν οι τελευταίοι δύο που είναι και πιο δημοφιλείς και οι οποίοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Exit mobile version