Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Ένας χωρισμός και μια αποχώρηση, αλλάζουν το παιχνίδι
LIFESTYLE

Power of Love: Ένας χωρισμός και μια αποχώρηση, αλλάζουν το παιχνίδι

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ήταν αναμενόμενο. Αγαπημένοι παίκτες στο Power of Love ήταν οι Σωκράτης και Άννα, οι οποίοι δεν μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης. Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την μεγάλη αποκάλυψη που όλοι περίμεναν και ανακοίνωσε ότι οι Ανατολή και Σάκης θα έχουν ασυλία αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι οι δύο νέοι παίκτες. Στη συνέχεια, […]

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ήταν αναμενόμενο. Αγαπημένοι παίκτες στο Power of Love ήταν οι Σωκράτης και Άννα, οι οποίοι δεν μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης.

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την μεγάλη αποκάλυψη που όλοι περίμεναν και ανακοίνωσε ότι οι Ανατολή και Σάκης θα έχουν ασυλία αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι οι δύο νέοι παίκτες.

Στη συνέχεια, οι άντρες έπρεπε να προστατέψουν έναν συμπαίκτη τους και αντίστοιχα το ίδιο έπρεπε να κάνουν και οι γυναίκες.

Power of Love: Αιφνίδιος χωρισμός! Ποιο ζευγάρι τα «έσπασε» (vid)

Οι δύο παίκτες που προστατεύθηκαν ήταν οι Αλέξανδρος και Κυριακή. Έπειτα, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους άντρες, ενώ στις γυναίκες οι Εύα και Βίβιαν ισοψήφησαν τρεις φορές, σε ισάριθμες ψηφοφορίες.

Και κάπου εκεί ήρθε η ανατροπή! Ο Σωκράτης αναδείχθηκε ο πιο αγαπημένος παίκτης του κοινού και κέρδισε 2.500 ευρώ, ωστόσο, δεν μπορούσε να προστατεύσει το σπίτι του. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Εύα Καλτσή και η Βίβιαν Τσίμιλα μπήκαν σε διαδικασία αποχώρησης, στην οποία ψήφισαν όλοι οι παίκτες.

Power of Love: «Καρφιά» Μαρίνας – Ισαάκ μπροστά στο Νατσάκο (vid)

Η Βίβιαν πήρε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και αποχώρησε από το σπίτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις