Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέα επίθεση Γιλντιρίμ στην Ελλάδα
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα επίθεση Γιλντιρίμ στην Ελλάδα

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ εξαπέλυσε νέα επίθεση στην Ελλάδα. Ο Τούρκος πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στο κανάλι NTV ρωτήθηκε για την απόφαση της Άγκυρας να «παγώσει» τη συμφωνία με την Ελλάδα για την επανεισδοχή μεταναστών. Ευκαιρίας δοθείσης, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, έσπευσε πρώτα να μιλήσει για την Ελλάδα και τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, τους οποίους το […]

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ εξαπέλυσε νέα επίθεση στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στο κανάλι NTV ρωτήθηκε για την απόφαση της Άγκυρας να «παγώσει» τη συμφωνία με την Ελλάδα για την επανεισδοχή μεταναστών.

Ευκαιρίας δοθείσης, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, έσπευσε πρώτα να μιλήσει για την Ελλάδα και τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, τους οποίους το καθεστώς Ερντογάν θεωρεί πραξικοπηματίες.

Διαβάστε ακόμα:

Δρακόντια μέτρα ασφαλείας για τους 8 Τούρκους

«Δεν είναι δυνατόν για εμάς να αποδεχτούμε αυτό που έκανε η Ελλάδα, ως γείτονάς μας. Κάνουμε μεγάλο αγώνα. Το να απελευθερώνεις αυτούς τους γκιουλενιστές, οι οποίοι προκάλεσαν χτύπημα στη ραχοκοκαλιά της χώρας μας, που έγιναν αιτία να σκοτωθούν και να τραυματιστούν τόσοι άνθρωποι κατά την απόπειρα πραξικοπήματος, δεν ταιριάζει στις σχέσεις καλής γειτονίας», είπε ο Γιλντιρίμ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις