Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έξαλλος ο Ερντογάν: «Ντροπή σου»
ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλος ο Ερντογάν: «Ντροπή σου»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την «αυθάδεια» ενός φοιτητή σε δημόσια ομιλία. Ένας φοιτητής δημοσιογραφίας επέμεινε να του κάνει ερωτήσεις για την ελευθερία του Τύπου στην Τουρκία. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο Τούρκος πρόεδρος είπε στον φοιτητή ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτά που του έλεγε. «Είσαι ελεύθερος απλά και μόνο που […]

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την «αυθάδεια» ενός φοιτητή σε δημόσια ομιλία.

Ένας φοιτητής δημοσιογραφίας επέμεινε να του κάνει ερωτήσεις για την ελευθερία του Τύπου στην Τουρκία.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο Τούρκος πρόεδρος είπε στον φοιτητή ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτά που του έλεγε.

«Είσαι ελεύθερος απλά και μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή την ερώτηση στον πρόεδρο, μέσα στο σπίτι του», απάντησε ο Ερντογάν. Όμως, παρά την αντίδραση αυτή, ο φοιτητής δεν πτοήθηκε και του απάντησε ότι δεν θέλει να βλέπει δημοσιογράφους να φυλακίζονται στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα:

Πιστός αυτοκτονεί μέσα στο Μεγάλο Τζαμί της Μέκκας (vid)

Ο φοιτητής επέμεινε και αναφέρθηκε στην απόλυση του Ιρφάν Ντεγκιρμεντσί από το Kanal D, πέρυσι, με το επιχείρημα ότι θα ψήφιζε κατά στο δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του συντάγματος.

Ο Ερντογάν απάντησε ότι δεν είχε καμιά σχέση ο ίδιος με αυτό και πως ο δημοσιογράφος απολύθηκε από τον ιδιοκτήτη του Kanal D. Ο απτόητος φοιτητής του απάντησε ότι το Kanal D είναι υπό τον έλεγχο του προέδρου, κάτι που έκανε έξαλλο τον Τούρκο Πρόεδρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις