Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στην Κρήτη το Air Force 1 του Τραμπ
ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κρήτη το Air Force 1 του Τραμπ

Στη Σούδα βρίσκεται ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr το «εφεδρικό» AirForce 1, το οποίο πάντα ακολουθεί τα ταξίδια του Αμερικανού προέδρου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στη Σούδα αναμένεται τις πρωινές ώρες της Κυριακής, για ανεφοδιασμό, το AirForce 1 με τον Πρόεδρο Τραμπ, χωρίς αυτό να είναι επιβεβαιωμένο και με την επιφύλαξη της… παραπλάνησης που συχνά […]

Στη Σούδα βρίσκεται ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr το «εφεδρικό» AirForce 1, το οποίο πάντα ακολουθεί τα ταξίδια του Αμερικανού προέδρου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στη Σούδα αναμένεται τις πρωινές ώρες της Κυριακής, για ανεφοδιασμό, το AirForce 1 με τον Πρόεδρο Τραμπ, χωρίς αυτό να είναι επιβεβαιωμένο και με την επιφύλαξη της… παραπλάνησης που συχνά ακολουθούν οι ΗΠΑ για λόγους ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμα:

«Αδιέξοδο» στην διάσκεψη των G7

Να σημειωθεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αποχωρεί από τον Καναδά απόψε, όπου συμμετείχε στη G7, για να μεταβεί στη Σιγκαπούρη για τη διμερή συνάντηση Κορυφής με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το εφεδρικό Air Force 1 -που είναι πανομοιότυπο με το προεδρικό- συνοδεύει συνήθως τον Αμερικανό Πρόεδρο στις επισκέψεις του, όπως και σε οποιαδήποτε μακρινή μετακίνησή του, βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας, για να χρησιμεύσει ως εφεδρικό, στην περίπτωση βλάβης ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις