Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έσβησαν την φωτιά και βρήκαν τον «θησαυρό»!
ΕΛΛΑΔΑ

Έσβησαν την φωτιά και βρήκαν τον «θησαυρό»!

Στη σύλληψη ενός 57χρονου προχώρησε η Ασφάλεια Λαμίας, για τον αμύθητο θησαυρό που έκρυβε. Μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι πάνω από το χωριό Μεγαπλάτανος στην Αταλάντη, βρέθηκε «συσκευασμένος» θησαυρός με αρχαιότητες. Σύμφωνα με το lamiareport.gr πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του κτήματος, στη θέση «Σικοκούρι» που σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport είχε προστρέξει […]

Στη σύλληψη ενός 57χρονου προχώρησε η Ασφάλεια Λαμίας, για τον αμύθητο θησαυρό που έκρυβε.

Μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι πάνω από το χωριό Μεγαπλάτανος στην Αταλάντη, βρέθηκε «συσκευασμένος» θησαυρός με αρχαιότητες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του κτήματος, στη θέση «Σικοκούρι» που σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport είχε προστρέξει από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου οι Πυροσβέστες βρήκαν τα αρχαία και η Ασφάλεια φρόντισε να τον προσάγει για ανάκριση.

Διαβάστε ακόμα:

Οι ακατάλληλες παραλίες για μπάνιο στην Αττική (pics)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών στο σημείο έφερε στο φως και νέα ευρήματα ανεβάζοντας τον αριθμό τους άνω των 320, χωρίς σε αυτά να συμπεριλαμβάνονται κομμάτια που μπορεί να αποδειχθούν ανεξάρτητα και να ανεβάσουν τα τεμάχια του θησαυρού στα 500!

Μαζί βρέθηκαν επίσης και διάφορα τελάρα και σύνεργα καθαρισμού και συγκόλλησης του 57χρονου που οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις