Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εκτός Μουντιάλ ο Μανουέλ Λαντσίνι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός Μουντιάλ ο Μανουέλ Λαντσίνι

Ο Μανουέλ Λαντσίνι θα χάσει και το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν θα ενισχύσει την Εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη προπόνηση της «αλμπισελέστε» και τέθηκε νοκ άουτ. Ακόμα ένα πρόβλημα για τον Χόρσε Σαμπάολι, ο οποίος τον είχε συμπεριλάβει στην τελική 23άδα. «Ο Μανουέλ Λαντσίνι υπέστη, […]

Ο Μανουέλ Λαντσίνι θα χάσει και το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν θα ενισχύσει την Εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη προπόνηση της «αλμπισελέστε» και τέθηκε νοκ άουτ.

Ακόμα ένα πρόβλημα για τον Χόρσε Σαμπάολι, ο οποίος τον είχε συμπεριλάβει στην τελική 23άδα.

«Ο Μανουέλ Λαντσίνι υπέστη, στη σημερινή πρωινή προπόνηση, ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατό του», αναφέρει η ανακοίνωση στον λογαριασμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τη Νότια Αμερική.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η τιμωρία στον Όσκαρ Γκαρθία

Αυτή είναι η δεύτερη διοργάνωση που χάνει με την Αργεντινή ο Λαντσίνι, καθώς ένας τραυματισμός στο γόνατο του είχε στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016!

Ο 25χρονος άσος της Γουέστ Χαμ, πέρα από το Μουντιάλ, θα χάσει και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στην Premier League.

Πλέον ο Λαντσίνι θα επιστρέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις