ΝΔ για ESM: Η ανικανότητα της κυβέρνησης προκάλεσε την καθυστέρηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για ESM: Η ανικανότητα της κυβέρνησης προκάλεσε την καθυστέρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Για αδιαφορία και ανικανότητα που προκαλεί καθυστέρηση στην εκταμίευση της υποδόσης του ενός δισ. ευρώ κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ με αφορμή την σχετική απόφαση του ESM. Πηγές της ΝΔ τονίζουν πως η κυβέρνηση τα πάει περίφημα με τους πλειστηριασμούς, δυσκολεύεται, όμως, όπως επισημαίνουν, να δώσει ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, όπως επιβεβαιώνουν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που παραμένουν […]

08.06.2018 | 13:26

Για αδιαφορία και ανικανότητα που προκαλεί καθυστέρηση στην εκταμίευση της υποδόσης του ενός δισ. ευρώ κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ με αφορμή την σχετική απόφαση του ESM.

Πηγές της ΝΔ τονίζουν πως η κυβέρνηση τα πάει περίφημα με τους πλειστηριασμούς, δυσκολεύεται, όμως, όπως επισημαίνουν, να δώσει ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, όπως επιβεβαιώνουν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που παραμένουν υψηλές.

ESM: «Μπλόκο» στην υποδόση του 1 δισ. ευρώ

«Η αδιαφορία και ανικανότητά της προκαλεί μια ακόμη καθυστέρηση στην εκταμίευση της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ που θα έδινε ανάσα στον ιδιωτικό τομέα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ μόλις προ ολίγων ημερών είχε προειδοποιήσει με ανακοίνωσή της την κυβέρνηση για το πρόβλημα με τα ληξιπρόθεσμα χρέη», συμπληρώνουν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Exit mobile version