Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκτός ΝΔ ο Δημήτρης Καμπόσος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός ΝΔ ο Δημήτρης Καμπόσος

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο. Άμεση ήταν η αντίδραση – απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατόπιν των νέων, προκλητικών δηλώσεών του όσο αφορά στον Γιάννη Μπουτάρη. «Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη […]

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο.

Άμεση ήταν η αντίδραση – απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατόπιν των νέων, προκλητικών δηλώσεών του όσο αφορά στον Γιάννη Μπουτάρη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζει ο Καμπόσος: Απίστευτες δηλώσεις για τον Μπουτάρη (vid)

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ

Πριν από τη διαγραφή του Δημήτρη Καμπόσου, επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του.

«Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη.

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία. Μετά το σημερινό  βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ;», ήταν η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις