Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο δημοφιλής Αμερικανός σεφ Άντονι Μπουρντέν. Ο διάσημος νεοϋορκέζος μάγειρας και συγγραφέας έφυγε σε ηλικία 61 ετών. Το CNN επιβεβαίωσε ότι ο «Τζακ Κερουάκ της μαγειρικής», όπως τον αποκαλούσαν, αυτοκτόνησε. “Με εξαιρετική θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν”, ανέφερε το δίκτυο σε δήλωσή […]

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο δημοφιλής Αμερικανός σεφ Άντονι Μπουρντέν.

Ο διάσημος νεοϋορκέζος μάγειρας και συγγραφέας έφυγε σε ηλικία 61 ετών.

Το CNN επιβεβαίωσε ότι ο «Τζακ Κερουάκ της μαγειρικής», όπως τον αποκαλούσαν, αυτοκτόνησε.

“Με εξαιρετική θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν”, ανέφερε το δίκτυο σε δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί.

“Η αγάπη του για τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής, για τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του κόσμου που μας αφηγήθηκε τον έκαναν έναν μοναδικό παραμυθά, τα ταλέντα του οποίου δεν μας έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ” αναφέρει το δίκτυο.

Θρήνος στη βασιλική οικογένεια από την αυτοκτονία – σοκ (pics)

Ο Άντονι Μπουρντέν γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1956 στη Νέα Υόρκη. Είναι ένας διάσημος Αμερικανός σεφ, συγγραφέας και τηλεοπτική προσωπικότητα που έκανε διάσημο τον όρο «foodie» στις αρχές του 21ου αιώνα, μέσω των βιβλίων του και των τηλεοπτικών του εκπομπών.

Ο Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία και εργαζόταν για ένα επερχόμενο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς του στο CNN.

Το άψυχο σώμα του βρήκε ο στενός φίλος του, Γάλλος σεφ, Eric Ripert.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις