Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εικόνα – σοκ: Εγγονός βρήκε τον παππού κρεμασμένο
ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα – σοκ: Εγγονός βρήκε τον παππού κρεμασμένο

Ένας 15χρονος εγγονός βρήκε τον παππού του κρεμασμένο Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής (8/6) σε ισόγεια κατοικία. Πρόκειται για μια οικογένεια από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamireport. gr, η τοπική κοινωνία του Αγίου Κωνσταντίνου είναι συγκλονισμένη παρακολουθώντας το δράμα που εκτυλίχτηκε στην περιοχή τους. Στο σπίτι που διέμενε ένα 75χρονος με την κόρη […]

Ένας 15χρονος εγγονός βρήκε τον παππού του κρεμασμένο

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής (8/6) σε ισόγεια κατοικία. Πρόκειται για μια οικογένεια από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamireport. gr, η τοπική κοινωνία του Αγίου Κωνσταντίνου είναι συγκλονισμένη παρακολουθώντας το δράμα που εκτυλίχτηκε στην περιοχή τους.

Στο σπίτι που διέμενε ένα 75χρονος με την κόρη του και τον 15χρονο εγγονό του, το πρωί, γύρω στις 08:30, το 15χρονο παιδί ήρθε αντιμέτωπο με μία φρικτή εικόνα, καθώς βρήκε τον ίδιο του τον παππού κρεμασμένο από μεταλλικό δοκάρι στην αποθήκη του σπιτιού.

Διαβάστε ακόμα: Καβάλα: Έξι οι νεκροί – Παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Σοκαρισμένος ο 15χρονος ειδοποίησε τη μητέρα του και την υπόλοιπη γειτονιά ενημερώνοντας τις αρμόδιες Αρχές.

Να σημειωθεί πως ο 75χρονος είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα όπου περιέγραφε ότι η απόφασή του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε δουλειά και δεν ήθελε να γίνεται βάρος στους δικούς του ανθρώπους.

Την προανάκριση για το τραγικό αυτό συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έχει παραγγείλει νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις