Το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του ο Παναθηναϊκός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του ο Παναθηναϊκός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με 66-71 και καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα της έδρας, ισοφαρίζοντας τις νίκες σε 1-1. Με κορυφαίους παίκτες τους Καλάθη και Τζέιμς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος επί του Ολυμπιακού με 66-71, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για την ανατροπή στο […]

08.06.2018 | 07:53

Με 66-71 και καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα της έδρας, ισοφαρίζοντας τις νίκες σε 1-1.

Με κορυφαίους παίκτες τους Καλάθη και Τζέιμς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος επί του Ολυμπιακού με 66-71, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για την ανατροπή στο τέλος.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ και με τον αρχηγό της να είναι τρομερός στην επίθεση με 18 πόντους και 3 τρίποντα, έκανε το δικό της break στο ΣΕΦ για να φέρει τη σειρά στο 1-1 και να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας.

Ξύλο ανάμεσα σε παίκτες Ολυμπιακού και ΑΕΚ (vid)

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έφθασε πολύ κοντά σε μία ανατροπή στο τέλος, μειώνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 3 πόντους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ελληνικού ρόστερ, ενώ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών, πλην των γνωστών απόντων, Τιλί και Αγραβάνη.

Οι τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων στο ΣΕΦ, έχουν λήξει με νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τη Euroleague.

Exit mobile version