Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του ο Παναθηναϊκός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του ο Παναθηναϊκός

Με 66-71 και καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα της έδρας, ισοφαρίζοντας τις νίκες σε 1-1. Με κορυφαίους παίκτες τους Καλάθη και Τζέιμς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος επί του Ολυμπιακού με 66-71, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για την ανατροπή στο […]

Με 66-71 και καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα της έδρας, ισοφαρίζοντας τις νίκες σε 1-1.

Με κορυφαίους παίκτες τους Καλάθη και Τζέιμς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος επί του Ολυμπιακού με 66-71, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για την ανατροπή στο τέλος.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ και με τον αρχηγό της να είναι τρομερός στην επίθεση με 18 πόντους και 3 τρίποντα, έκανε το δικό της break στο ΣΕΦ για να φέρει τη σειρά στο 1-1 και να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας.

Ξύλο ανάμεσα σε παίκτες Ολυμπιακού και ΑΕΚ (vid)

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έφθασε πολύ κοντά σε μία ανατροπή στο τέλος, μειώνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 3 πόντους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ελληνικού ρόστερ, ενώ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών, πλην των γνωστών απόντων, Τιλί και Αγραβάνη.

Οι τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων στο ΣΕΦ, έχουν λήξει με νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τη Euroleague.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις