Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Με άγριες… διαθέσεις ο Μέσι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Με άγριες… διαθέσεις ο Μέσι

Μουντιάλ 2018: Τις… διαθέσεις του για τη μεγάλη διοργάνωση αποκάλυψε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, εν όψει του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία. «Μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα», σημείωσε αποκαλύπτοντας τις…διαθέσεις της Αργεντινής στο Μουντιάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 14 Ιουνίου. Διαβάστε ακόμα: Νέο σοκ: «Αποκεφαλίζουν» Μέσι και Ρονάλντο «Σκέφτομαι συχνά τους τελικούς  […]

Μουντιάλ 2018: Τις… διαθέσεις του για τη μεγάλη διοργάνωση αποκάλυψε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, εν όψει του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία.

«Μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα», σημείωσε αποκαλύπτοντας τις…διαθέσεις της Αργεντινής στο Μουντιάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα: Νέο σοκ: «Αποκεφαλίζουν» Μέσι και Ρονάλντο

«Σκέφτομαι συχνά τους τελικούς  που χάσαμε και ιδιαίτερα αυτόν στην Βραζιλία το 2014.  Ομως αυτό που με γεμίζει υπερηφάνεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, χωρίς να είναι Αργεντινοί, θέλουν να με δουν να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής», δήλωσε ο αρχηγός της Αργεντινής.

Ο ξακουστός διεθνής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Μπαρτσελόνα, το Champions League, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά φυσικά για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις