Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Και με τη… βούλα ο Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και με τη… βούλα ο Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ

Δημοσίευμα θέλει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να έχει υπογράψει ήδη στην Άρσεναλ. Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe, ο Έλληνας διεθνής αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του αγγλικού συλλόγου. Πάντως, η γνωστή εφημερίδα, επικαλούμενη πληροφορίες της, δεν είναι η μόνη από τον ξένο Τύπο που ισχυρίζεται το παραπάνω. Διαβάστε ακόμα: Το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του ο Παναθηναϊκός Στις αρχές […]

Δημοσίευμα θέλει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να έχει υπογράψει ήδη στην Άρσεναλ.

Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe, ο Έλληνας διεθνής αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του αγγλικού συλλόγου.

Πάντως, η γνωστή εφημερίδα, επικαλούμενη πληροφορίες της, δεν είναι η μόνη από τον ξένο Τύπο που ισχυρίζεται το παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα: Το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του ο Παναθηναϊκός

Στις αρχές τις εβδομάδας και το περιοδικό Κicker, είχε αποκαλύψει ότι ο κεντρικός αμυντικός ταξιδεύει στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη μεγάλη ομάδα.

Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, η Άρσεναλ δίνει στην Ντόρτμουντ- τη μέχρι τώρα ομάδα του- 17 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο γνωστός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2021, με καθαρές ετήσιες αποδοχές 5 εκατ. ευρώ.

Όσο αφορά στον αντικαταστάτη του στην Ντόρτμουντ θα μπορούσε να είναι ο 22χρονος Γάλλος Αμπντού Ντιαλό της Μάιντς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις