Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το Instagram «παντρεύεται» το Facebook
PLUS

Το Instagram «παντρεύεται» το Facebook

Το Instagram «παντρεύεται» το Facebook, πολύ σύντομα. Τι αλλάζει; Πολύ σύντομα ο εκάστοτε χρήστης θα μπορεί να βλέπει τις ειδοποιήσεις του Facebook μέσα στο Instagram, όπως φαίνεται στο techgear. Διαβάστε ακόμα: Το Facebook δεν είναι πια ο βασιλιάς των social media Το πιο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, θέλει να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα των εφαρμογών που διαχειρίζεται […]

Το Instagram «παντρεύεται» το Facebook, πολύ σύντομα.

Τι αλλάζει;

Πολύ σύντομα ο εκάστοτε χρήστης θα μπορεί να βλέπει τις ειδοποιήσεις του Facebook μέσα στο Instagram, όπως φαίνεται στο techgear.

Διαβάστε ακόμα: Το Facebook δεν είναι πια ο βασιλιάς των social media

Το πιο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, θέλει να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα των εφαρμογών που διαχειρίζεται (WhatsApp και Instagram)

Έτσι, τους τελευταίους μήνες ακολουθεί μια επιθετική επέκταση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας. Για αυτό, έχει αρχίσει τις δοκιμές για να εμφανίζει ειδοποιήσεις του μέσα στην εφαρμογή του Instagram.

Στο πλαίσιο της δοκιμής, ορισμένοι χρήστες βλέπουν ένα μεγάλο σήμα για τις ειδοποιήσεις του Facebook στο προφίλ τους και πατώντας σε αυτό μεταφέρονται απευθείας στην εφαρμογή Facebook στον τομέα των ειδοποιήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις