Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και αυτοπεποίθηση: Ποια την «ψωνίζουν» εύκολα
PLUS

Ζώδια και αυτοπεποίθηση: Ποια την «ψωνίζουν» εύκολα

Αυτά είναι τα ζώδια με τη μεγάλη αυτοπεποίθηση, στο όριο της αλαζονείας, και θεωρούνται πως την «ψωνίζουν» πολύ εύκολα. «Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα, πειράζει; Όχι δεν πειράζει!!», λέει το γνωστό τραγούδι, αλλά στην καθημερινή ζωή φαίνεται πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Το να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του ανώτερο από τους υπόλοιπους […]

Αυτά είναι τα ζώδια με τη μεγάλη αυτοπεποίθηση, στο όριο της αλαζονείας, και θεωρούνται πως την «ψωνίζουν» πολύ εύκολα.

«Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα, πειράζει; Όχι δεν πειράζει!!», λέει το γνωστό τραγούδι, αλλά στην καθημερινή ζωή φαίνεται πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.

Το να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του ανώτερο από τους υπόλοιπους ανθρώπους, μπορεί αρχικά να τον κάνει να αισθάνεται πολύ καλά, όπως φαίνεται στο astrologos, αλλά στο τέλος οδηγεί τους άλλους να τον εγκαταλείψουν.

Ποια είναι, λοιπόν, εκείνα τα ζώδια που την έχουν… ψωνίσει;

ΚΡΙΟΣ: Θεωρεί πως είναι ο καλύτερος και στις σπάνιες περιπτώσεις που έχει μια κρυφή αμφιβολία, συμπεριφέρεται ακόμα περισσότερο σαν να είναι ο καλύτερος.

ΤΑΥΡΟΣ: Tου αρέσει η επίδειξη, αλλά όχι στον βαθμό που να τον εκθέτει, αν και προσπαθεί να δείχνει την ανωτερότητά του σε όλα τα πεδία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λένε πως υπάρχουν δύο είδη εγωκεντρικών ατόμων: εκείνοι που το δείχνουν και… όλοι οι υπόλοιποι.

KAΡΚΙΝΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι κάνει αξιέπαινες προσπάθειες να αποσπάσει τον θαυμασμό των άλλων, με αποτέλεσμα πολλές φορές, πάνω στον ζήλο του, να χάνει το μέτρο.

ΛΕΩΝ: Ό,τι και να πει κανείς για την έπαρση του Λέοντα, σπάνια μπορεί να φανεί υπερβολικό, ακόμα και αν ανήκει στους πιο μετριόφρονες εκπρόσωπους του ζωδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος έχει τη φήμη ενός από τους πιο μετριόφρονες εκπροσώπους του ζωδιακού, αλλά οι εντυπώσεις καμιά φορά παραπλανούν.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι αμετανόητα και δεν ζητούν συγγνώμη

ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός αποφεύγει εσκεμμένα τις συμπεριφορές που μπορεί να σαμποτάρουν τη δημοφιλία του. Έτσι, δεν θα επιτρέπει στον εαυτό του να γίνεται αντιπαθής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός ξέρει ότι επάνω σε ένα καλάμι χάνει παντελώς τη γοητεία και το επιβάλλον του και προτιμά να παίζει το παιχνίδι του εντυπωσιασμού με έναν πιο εκλεπτυσμένο, αλλά και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: O Τοξότης, δεν είναι ο άνθρωπος των χαμηλών τόνων και των καταστάσεων μετριότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως συχνά γίνεται ο ορισμός του σνομπ, παρόλο που ούτε ο ίδιος το παραδέχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το να παραδεχτεί ότι θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο, θα ήταν παραβίαση των προσωπικών του αρχών, αν και είναι.

ΙΧΘΥΕΣ: Ως Ιχθύς πολλές φορές δείχνει μια εντυπωσιακή και αξιολάτρευτη ταπεινοφροσύνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει το νοερό του… καλάμι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις