Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτά είναι τα θέματα στην Ελληνική Γλώσσα και στα Νέα Ελληνικά
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά είναι τα θέματα στην Ελληνική Γλώσσα και στα Νέα Ελληνικά

  Πανελλαδικές Εξετάσεις – Τα θέματα Aνακοινώθηκαν τα θέματα των Νέων Ελληνικών, το πρώτο μάθημα στο οποίο εξετάστηκαν σήμερα 15.742 από τα ημερήσια ΕΠΑΛ και οι 678 από τα εσπερινά. Τα θέματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παδείας. Πανελλαδικές 2018: Στα θρανία οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ Σε κείμενο του Κωστή Παπαγιώργη για τα απορρίμματα διαγωνίστηκαν στην πρεμιέρα των […]

Πανελλαδικές Θέματα

 

Πανελλαδικές Εξετάσεις – Τα θέματα

Aνακοινώθηκαν τα θέματα των Νέων Ελληνικών, το πρώτο μάθημα στο οποίο εξετάστηκαν σήμερα 15.742 από τα ημερήσια ΕΠΑΛ και οι 678 από τα εσπερινά.

Τα θέματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παδείας.

Πανελλαδικές 2018: Στα θρανία οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Σε κείμενο του Κωστή Παπαγιώργη για τα απορρίμματα διαγωνίστηκαν στην πρεμιέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων του 2018 για το μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων. Πρόκειται για απόσπασμα από το βιβλίο «Υπεραστικά», από το 2014.

Πανελλήνιες 2018: Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα

Σε ό,τι αφορά το μάθημα των Νέων Ελληνικών, οι υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε κείμενο του καθηγητή Πανεπιστημίου Yuval Noah Harari. Τίτλος του κειμένου ήταν «Το ζώο που έγινε θεός» και είναι ο επίλογος του βιβλίου «Sapiens: Μια σύντομη ιστορία του Ανθρώπου».

Πάντως σύμφωνα με τους υποψηφίους, τα θέματα ήταν βατά αν και απαιτητικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις