Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αποχώρησε φωνάζοντας ο συνταξιούχος: «Είμαι αθώος»! (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Αποχώρησε φωνάζοντας ο συνταξιούχος: «Είμαι αθώος»! (vid)

Kρατούμενος μέχρι την Τρίτη (12/6), που θα απολογηθεί και πάλι, παραμένει ο συνταξιούχος δικηγόρος ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του (9 και 7 ετών). Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανκρίτριας Λαμίας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/6) ο 69χρονος δικηγόρος, όπως φαίνεται στο lamiareport. gr, αρνούμενος τις όποιες κατηγορίες. Μάλιστα, όταν αποχώρησε από το δικαστικό […]

Kρατούμενος μέχρι την Τρίτη (12/6), που θα απολογηθεί και πάλι, παραμένει ο συνταξιούχος δικηγόρος ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του (9 και 7 ετών).

Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανκρίτριας Λαμίας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/6) ο 69χρονος δικηγόρος, όπως φαίνεται στο lamiareport. gr, αρνούμενος τις όποιες κατηγορίες.

Μάλιστα, όταν αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο, φώναζε ότι «δεν έχει κάνει τίποτα. Είναι 32 χρόνια δικηγόρος και ο καθένας έχει γράψει τη ιστορία του».

Ο 69χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου, καθώς δεν έχει βγει ακόμη το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ασκούσε επί 32 χρόνια τη δικηγορία αλλά δεν βγήκε στη σύνταξη, καθώς όπως είπε και ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης, «δεν έχει τακτοποιήσει ακόμη τις υποχρεώσεις του».

Διαβάστε ακόμα: Συνταξιούχος δικηγόρος κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του

Επιπλέον, ο κος Κρούπης επανέλαβε ότι ο πελάτης του αρνείται τα πάντα κι ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια, επιμένοντας πως όποιο στοιχείο υπάρχει προέρχεται αποκλειστικά από τη μικρή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις