Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο! Απατεώνισσα υποσχόταν θέσεις σε πρεσβείες
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο! Απατεώνισσα υποσχόταν θέσεις σε πρεσβείες

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως μια γυναίκα υποσχόταν θέσεις σε πρεσβείες και άρπαξε 280.000 ευρώ από οκτώ άτομα. Η… καλοβαλμένη κυρία είχε, όπως φαίνεται, τον τρόπο να πείθει, με τα θύματά της να μην έχουν υποπτευθεί το παραμικρό, όπως αναφέρεται στο newsit. Η εν λόγω γυναίκα έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από καταγγελία. Το χρονικό της υπόθεσης Πριν […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως μια γυναίκα υποσχόταν θέσεις σε πρεσβείες και άρπαξε 280.000 ευρώ από οκτώ άτομα.

Η… καλοβαλμένη κυρία είχε, όπως φαίνεται, τον τρόπο να πείθει, με τα θύματά της να μην έχουν υποπτευθεί το παραμικρό, όπως αναφέρεται στο newsit.

Η εν λόγω γυναίκα έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από καταγγελία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πριν από μερικούς μήνες, η γυναίκα πλησίασε ένα εργαζόμενο σε σούπερ μάρκετ, πείθοντάς τον ότι μπορεί να του βρει καλύτερη δουλειά.

Του δήλωσε ότι έχει… άκρες στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και πως θα μπορούσε να του εξασφαλίσει πολύ μεγάλο εισόδημα.

Διαβάστε ακόμα: Πανικός με αυτό που είδαν οι φοιτητές στο μπαλκόνι τους (pic)

Ο άνδρας είπε το… μυστικό σε δικούς του ανθρώπους και έτσι η… πελατεία της 57χρονης αυξήθηκε.

Με διάφορες δικαιολογίες η γυναίκα ζητούσε χρηματικά ποσά, καταφέρνοντας να αρπάξει συνολικά μέσα σε ενάμιση χρόνο 280.000 ευρώ από οκτώ άτομα.

Το τελευταίο άτομο το οποίο πλησίασε, όμως, κάτι υποπτεύθηκε και έτσι η υπόθεση έφτασε μέχρι την αστυνομία. Τα χρήματα προσημειώθηκαν και χθες (6/6) το απόγευμα η 57χρονη συνελήφθη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις