Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έταζε δουλειές σε πρεσβείες και πλούτιζε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έταζε δουλειές σε πρεσβείες και πλούτιζε

Έταζε δουλειές σε πρεσβείες, εισπράττοντας μεγάλα ποσά Του Πέτρου Καρσιώτη Είχε το… λέγειν, ήξερε πώς να εκμεταλλευτεί τον καημό ανέργων που έψαχναν για μια θέση στον ήλιο και ξεκίνησε τις απάτες! Η 57χρονη, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, με μεγάλη ευφράδεια λόγου και πειθώ υποσχόταν σε ανέργους δουλειές με υψηλές απολαβές στις […]

Έταζε δουλειές σε πρεσβείες, εισπράττοντας μεγάλα ποσά

Του Πέτρου Καρσιώτη

Είχε το… λέγειν, ήξερε πώς να εκμεταλλευτεί τον καημό ανέργων που έψαχναν για μια θέση στον ήλιο και ξεκίνησε τις απάτες!

Η 57χρονη, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, με μεγάλη ευφράδεια λόγου και πειθώ υποσχόταν σε ανέργους δουλειές με υψηλές απολαβές στις πρεσβείες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ισραήλ.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει ότι έχει εξαπατήσει τουλάχιστον δώδεκα ενδιαφερόμενους από τους οποίους κατάφερε να αποσπάσει, εισπράττοντας και με …δόσεις, ποσό μεγαλύτερο των  200.000 ευρώ!

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, συνέλαβαν την 57χρονη σε περιοχή της Γλυφάδας.

Διαβάστε ακόμη: Σάρωναν εξοχικά και αποθήκες- Πώς μετέφεραν τα κλοπιμαία!

Είναι σεσημασμένη για παρόμοια αδικήματα.

Η δράστις, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση υποσχόταν σε ελεύθερους επαγγελματίες και… υδραυλικούς, θέσεις εκπροσώπων τύπου στις πρεσβείες, με τις απολαβές να κυμαίνονται ανάλογα με τα… προσόντα τους!

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα καθώς εκτιμάται πως ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις