Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Περπάτησε μαζί μου στο νερό»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Περπάτησε μαζί μου στο νερό»

Οι Εκδόσεις iWriteκαι ο συγγραφέας και life coach Κωνσταντίνος-Ρωμανός Ζησιμόπουλος σας προτείνουν τον οδηγό αυτογνωσίας-αυτοβελτίωσης με τίτλο «Περπάτησε μαζί μου στο νερό». Ο γνωστός και ως “ life coach των διασήμων” αποκαλύπτει τους τρόπους, με τους οποίους μπορεί ο καθένας να ανέλθει κοινωνικά. Διαβάστε ακόμα: Καλοκαίρι γεμάτο γέλιο με τη «Μαντάμ Σουσού» Συγκεκριμένα, μαθαίνει στον […]

Οι Εκδόσεις iWriteκαι ο συγγραφέας και life coach Κωνσταντίνος-Ρωμανός Ζησιμόπουλος σας προτείνουν τον οδηγό αυτογνωσίας-αυτοβελτίωσης με τίτλο «Περπάτησε μαζί μου στο νερό».

Ο γνωστός και ως “ life coach των διασήμων” αποκαλύπτει τους τρόπους, με τους οποίους μπορεί ο καθένας να ανέλθει κοινωνικά.

Διαβάστε ακόμα:

Καλοκαίρι γεμάτο γέλιο με τη «Μαντάμ Σουσού»

Συγκεκριμένα, μαθαίνει στον αναγνώστη πώς μπορεί να «διαβάσει» τη γλώσσα του σώματος, αλλά και πώς να δημιουργήσει υποσυνείδητη συμβατότητα ανάμεσα στην προσωπικότητα του και την προσωπικότητα των άλλων.

Προτείνει, επίσης, τρόπους για τη βελτίωση της ικανότητας απομνημόνευσης, την οποία θεωρεί όπλο για την αναβάθμιση της εικόνας ενός ατόμου.

Tο βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός τρόπων και μεθόδων κοινωνικής εξέλιξης, μέσω της διεύρυνσης των ικανοτήτων σας, τόσο σε επίπεδο συνειδητής στόχευσης, όσο και υποσυνείδητης επιρροής των άλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις