ΝΔ: «Βαριές οι εθνικές υποχωρήσεις της κυβέρνησης»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ: «Βαριές οι εθνικές υποχωρήσεις της κυβέρνησης»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μήνυμα στην κυβέρνηση στέλνει η ΝΔ αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό. Ενόψει και των σημερινών προγραμματισμένων συλλαλητηρίων, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Η κυβέρνηση Τσίπρα, Καμμένου, Κοτζιά, για να κρατηθεί μερικούς ακόμη μήνες στην εξουσία, εμφανίζεται πια πρόθυμη να κάνει βαριές εθνικές υποχωρήσεις. Διαβάστε ακόμα: Οι βουλευτές του Τσίπρα ζητούν διαβεβαιώσεις […]

06.06.2018 | 12:39

Μήνυμα στην κυβέρνηση στέλνει η ΝΔ αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Ενόψει και των σημερινών προγραμματισμένων συλλαλητηρίων, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«Η κυβέρνηση Τσίπρα, Καμμένου, Κοτζιά, για να κρατηθεί μερικούς ακόμη μήνες στην εξουσία, εμφανίζεται πια πρόθυμη να κάνει βαριές εθνικές υποχωρήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Οι βουλευτές του Τσίπρα ζητούν διαβεβαιώσεις

Γι αυτό βαφτίζει ακροδεξιά την εθνική ευαισθησία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων και αναζητεί απεγνωσμένα άλλοθι και συνενόχους, αδυνατίζοντας την διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ΝΔ είναι ξεκάθαρη. Η λύση πρέπει να είναι ενιαία, συνολική και να περιλαμβάνει τρία στοιχεία: Αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, αφαίρεση κάθε αλυτρωτικού στοιχείου και μία ονομασία για όλες τις χρήσεις εντός και εκτός Σκοπιανών συνόρων.

Η εκχώρηση “Μακεδονικής εθνότητας” και “μακεδονικής γλώσσας” δεν είναι αποδεκτή. Ξεκάθαρη είναι και η προειδοποίησή μας στον κ. Τσίπρα. Δεν διαθέτει καμία πολιτική νομιμοποίηση για να δεσμεύσει την χώρα μας σε μία διεθνή συμφωνία που θα ζημιώνει τα εθνικά συμφέροντα», καταλήγει.

Exit mobile version