Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζήτησε «χάρη» από τον Σάντσεθ ο Τσίπρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζήτησε «χάρη» από τον Σάντσεθ ο Τσίπρας

Τον Ισπανό ομόλογό του, Πέδρο Σάντσεθ κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας για να τον συγχαρεί για τη νίκη του, και δεν παρέλειψε να του ζητήσει μια χάρη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζήτησε την στήριξή του για τις διαπραγματεύσεις, όσον αφορά στο ελληνικό χρέος. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο Πρωθυπουργοί συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά το επόμενο διάστημα, προκειμένου Ελλάδα και Ισπανία […]

Τον Ισπανό ομόλογό του, Πέδρο Σάντσεθ κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας για να τον συγχαρεί για τη νίκη του, και δεν παρέλειψε να του ζητήσει μια χάρη.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζήτησε την στήριξή του για τις διαπραγματεύσεις, όσον αφορά στο ελληνικό χρέος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο Πρωθυπουργοί συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά το επόμενο διάστημα, προκειμένου Ελλάδα και Ισπανία να συμβάλλουν εποικοδομητικά στην προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων στην Ευρωζώνη.

Διαβάστε ακόμα:

Πολάκης για Υγεία: «Δεν υπάρχει η κακομοιριά»

Ανάμεσα σε αυτά και την προώθηση της ατζέντας της Κοινωνικής Ευρώπης, την αναθεώρηση του Κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασύλου και την ειρήνη και σταθερότητα στη Μεσόγειο.

Τέλος, οι δύο Πρωθυπουργοί συμφώνησαν να εργαστούν στενά και στο πλαίσιο του PES, για την προετοιμασία της επόμενης Συνόδου Ευρωπαϊκών Χωρών του Νότου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις