Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Έξαλλη η Άννα – Το παράπονο για τους συμπαίκτες (vid)
LIFESTYLE

Power of Love: Έξαλλη η Άννα – Το παράπονο για τους συμπαίκτες (vid)

Power of Love: Η Άννα Λορένη έγινε έξαλλη με όσα διαδίδουν για εκείνη παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το τηλεπαιχνίδι. Η ίδια απάντησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει σχέση με άνθρωπο της παραγωγής, την ώρα που, όπως ισχυρίζονται, κάνει τον Παναγιώτη ό,τι θέλει. «Η αλήθεια είναι ότι έχει παραγίνει λίγο το αστείο […]

Power of Love: Η Άννα Λορένη έγινε έξαλλη με όσα διαδίδουν για εκείνη παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το τηλεπαιχνίδι.

Η ίδια απάντησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει σχέση με άνθρωπο της παραγωγής, την ώρα που, όπως ισχυρίζονται, κάνει τον Παναγιώτη ό,τι θέλει.

«Η αλήθεια είναι ότι έχει παραγίνει λίγο το αστείο με πράγματα που γράφονται απ’ έξω. Ειδικά αυτό με την παραγωγή. Γελάσαμε πάρα πολλές φορές εδώ με τα κορίτσια και μαζί Μαρία. Αλλά επειδή αναπαράγεται πάρα πολύ έξω και επειδή βγαίνει από άτομα που έζησαν εδώ μαζί μας και ξέρουν ότι δεν ισχύει, το κάνουν απλά για να κλέψουν τις εντυπώσεις και για να ακούγεται το όνομα τους».

Διαβάστε ακόμα: Power of Love – Spoiler (8/6): Ποιος παίρνει τα 2.500 ευρώ

Και προσέθεσε: «Είναι λίγο άδικο θεωρώ. Γίνεται στοχευμένα. Είναι λίγο προσβλητικό και για εμένα και για τον Παναγιώτη να ακούγεται ότι εγώ είμαι με έναν άλλον άνθρωπο μέσα από εδώ. Ξέρουμε όλοι ότι δεν ισχύει. Είναι άδικο και για τα κορίτσια να πιστεύει ο κόσμος ότι εγώ μπορεί να έχω μια διαφορετική μεταχείριση».

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Θεόφιλος δήλωσε πως το ότι κρατά πιο χαμηλούς τόνους δεν σημαίνει πως κάποιος έχει το πάνω χέρι σε αυτό το ζευγάρι.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις