Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρωτας στο Survivor: Το «καυτό» ειδύλλιο για τη Ροδάνθη (vid)
LIFESTYLE

Έρωτας στο Survivor: Το «καυτό» ειδύλλιο για τη Ροδάνθη (vid)

Survivor: Ένας έρωτας… γεννιέται δειλά δειλά στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ. Πρωταγωνίστρια είναι η Ροδάνθη, όπως αποκάλυψε η πρώην Μαχήτρια και νυν Διάσημη, Βιργινία. «Η Ροδάνθη, τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι θα παίξουμε την Κολομβία, απογοητεύτηκε λίγο γιατί περίμενε να παίξουμε με την Τουρκία». Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Acun Ilicali είχε αποκαλύψει στο συμβούλιο […]

Survivor: Ένας έρωτας… γεννιέται δειλά δειλά στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ.

Πρωταγωνίστρια είναι η Ροδάνθη, όπως αποκάλυψε η πρώην Μαχήτρια και νυν Διάσημη, Βιργινία. «Η Ροδάνθη, τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι θα παίξουμε την Κολομβία, απογοητεύτηκε λίγο γιατί περίμενε να παίξουμε με την Τουρκία».

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Acun Ilicali είχε αποκαλύψει στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor ότι η Ροδάνθη Καπαρού είναι ερωτευμένη με έναν παίκτη, τον Hilmi Cem.

Διαβάστε ακόμα: Survivor – Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (6/6) την ασυλία (vid)

«Η Ροδάνθη, τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι θα παίξουμε την Κολομβία, απογοητεύτηκε λίγο γιατί περίμενε να παίξουμε με την Τουρκία. Από την προηγούμενη φορά που είχαμε παίξει έχει πέσει το μάτι της στον Hilmi και ανυπομονεί πως και πως να παίξουμε με την Τουρκία», συνέχισε η Βιργινία Δικαιούλια.

Στον αντίποδα, η Μελίνα Μεταξά πέταξε, εκ νέου, το… καρφάκι της: «Για άλλους είναι πάρα πολύ σημαντικό το να παίζουμε με μία άλλη χώρα και να δίνουμε όλο μας το είναι για να φέρουμε νικηφόρους πόντους και να κερδίζει η εθνική μας ομάδα. Για κάποιους άλλους, όπως τη Ροδάνθη, απλά περιμένει πως και πως να παίξουμε την Τουρκία γιατί της αρέσει ένας παίκτης από την τούρκικη ομάδα και θέλει απλά να τον ξαναδεί. Οπότε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο καθένας με τον πόνο του».

Όσο για το αν υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, ίσως φανεί κάτι στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις