Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πήρε το τεθωρακισμένο και «έκοψε» βόλτες στην πόλη (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πήρε το τεθωρακισμένο και «έκοψε» βόλτες στην πόλη (vid)

Ένας άνδρας έκλεψε ένα τεθωρακισμένο, στρατιωτικό όχημα από την Εθνική Φρουρά. Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, το μίνι… τανκ βρέθηκε στις λεωφόρους της πόλης με τις αρμόδιες Αρχές να το καταδιώκουν. Το περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, με το βίντεο να γίνεται viral. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άρμα μάχης… έφυγε την Τρίτη […]

Ένας άνδρας έκλεψε ένα τεθωρακισμένο, στρατιωτικό όχημα από την Εθνική Φρουρά.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, το μίνι… τανκ βρέθηκε στις λεωφόρους της πόλης με τις αρμόδιες Αρχές να το καταδιώκουν.

Το περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, με το βίντεο να γίνεται viral.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άρμα μάχης… έφυγε την Τρίτη από το Fort Pickett, μια στρατιωτική εγκατάσταση στη Βιρτζίνια, και κατευθύνθηκε προς το Ρίτσμοντ.

Διαβάστε ακόμα: Άγνωστος άνοιξε πυρ – Νεκρός ένας 30χρονος

Η βάση χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση της Εθνικής Φρουράς, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν o «κλέφτης» είχε σχέση με την Εθνική Φρουρά.

Το αποτέλεσμα ήταν, μετά από αρκετή ώρα και χωρίς τραυματισμούς, ο δράστης να πιαστεί και το άρμα μάχης να επιστρέφει στη βάση του.

«Αυτό είναι ΤΡΕΛΟ! Κάποιος πήρε το όχημα Tank-like από την Fort Pickett και το οδήγησε μπροστά από το διαμέρισμά μας», είναι το σχόλιο στο βίντεο.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις