Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μια ομογενής «στέλνει» στον ανακριτή τον Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Μια ομογενής «στέλνει» στον ανακριτή τον Τραμπ

Ενώπιον ανακριτή ίσως βρεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την καταγγελία της ομογενούς Σάμερ Ζερβός για  σεξουαλική παρενόχληση και δυσφήμηση. Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης έδωσε το «πράσινο φως» στην εκδίκαση της αγωγής της πρώην παίκτριας στο ριάλιτι “The Aprentice” κατά του Αμερικανού Προέδρου. Ο δικαστής απέρριψε την προσπάθεια του Λευκού Οίκου να αναβληθεί η εκδίκαση […]

Ενώπιον ανακριτή ίσως βρεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την καταγγελία της ομογενούς Σάμερ Ζερβός για  σεξουαλική παρενόχληση και δυσφήμηση.

Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης έδωσε το «πράσινο φως» στην εκδίκαση της αγωγής της πρώην παίκτριας στο ριάλιτι “The Aprentice” κατά του Αμερικανού Προέδρου.

Ο δικαστής απέρριψε την προσπάθεια του Λευκού Οίκου να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης κι έθεσε χρονικό όριο μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Διαβάστε ακόμα:

Πήρε το τεθωρακισμένο και «έκοψε» βόλτες στην πόλη (vid)

Η Ζερβός υποστηρίζει ότι ο Τραμπ την παρενόχλησε σεξουαλικά και κατόπιν την συκοφάντησε ως ψεύτρα στην προσπάθειά του να την διαψεύσει.

Ο Τραμπ από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι ως εν ενεργεία πρόεδρος έχει ασυλία και ζητούσε από το δικαστήριο να δώσει εντολή να «παγώσει» η υπόθεση.

Στην ακρόαση στο δικαστήριο του Μανχάταν, ο δικηγόρος του Τραμπ, Μαρκ Κάσοβιτς ζήτησε να μην προχωρήσει η εκδίκαση μέχρι να αποφανθεί το Εφετείο της Νέας Υόρκης και, αν χρειαστεί, και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Η δικηγόρος της Ζερβός, Μάριαν Γουάνγκ, απάντησε ότι πολλοί δικαστές έχουν ήδη απορρίψει το αίτημα του Αμερικανού προέδρου και ζήτησε από τη δικαστή Τζένιφερ Σέκτερ να αποφανθεί υπέρ της συνέχισης της δικαστικής διαδικασίας.

Να σημειωθεί ότι ο Κάσοβιτς είπε στο δικαστήριο, χωρίς όμως να υποβάλει κάποιο επίσημο αίτημα, ότι ίσως επιδιώξει να μην καταθέσουν στη δίκη άλλες γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις