Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός έβγαζε φωτογραφίες κορίτσια με μαγιό
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός έβγαζε φωτογραφίες κορίτσια με μαγιό

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο κέντρο της Λαμίας όταν ένας αστυνομικός «αντάλλαξε» μπουνιές με έναν παπού. Σύμφωνα με το lamiareport, ένας άνδρας γρονθοκόπησε έναν άλλον, στη μέση του δρόμου, κατηγορώντας τον ότι τραβούσε φωτογραφίες την εγγονή του. Μάλιστα όπως αποδείχτηκε ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση είναι αξιωματικός της αστυνομίας και ανήκει στο δυναμικό της Δ.Α. Φθιώτιδας. Διαβάστε ακόμα: Ανατροπή! […]

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο κέντρο της Λαμίας όταν ένας αστυνομικός «αντάλλαξε» μπουνιές με έναν παπού.

Σύμφωνα με το lamiareport, ένας άνδρας γρονθοκόπησε έναν άλλον, στη μέση του δρόμου, κατηγορώντας τον ότι τραβούσε φωτογραφίες την εγγονή του.

Μάλιστα όπως αποδείχτηκε ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση είναι αξιωματικός της αστυνομίας και ανήκει στο δυναμικό της Δ.Α. Φθιώτιδας.

Διαβάστε ακόμα:

Ανατροπή! «Δεν κακοποιήθηκαν τα παιδιά στη Λέρο»

Αιτία του καυγά ήταν ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, μερικά τετράγωνα παρακάτω. Εκεί μία παρέα κοριτσιών που μόλις είχαν γυρίσει από το μπάνιο τους, συζητούσαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει η μία εξ αυτών.

Στη γωνία της οδού, παρατήρησαν τον άγνωστο άνδρα να τις τραβάει φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητό του.

Αμέσως η μία κοπέλα πήρε το «100» και η άλλη τον παππού της για να τον ενημερώσει σχετικά με αυτό που της συνέβη, δίνοντας προφανώς και τις σχετικές περιγραφές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις