Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Στυτική δυσλειτουργία: Βρέθηκε το νέο «μπλε χάπι»;
ΥΓΕΙΑ

Στυτική δυσλειτουργία: Βρέθηκε το νέο «μπλε χάπι»;

Μια επαναστατική, ανώδυνη μέθοδος θεραπείας του αιτίου για την στυτική δυσλειτουργία  Πρόκειται για την εφαρμογή κρουστικών κυμάτων απευθείας στο πέος. Οι υπέρηχοι (κρουστικά) προκαλούν τη δημιουργία νέων αγγείων σε αυτό, αυξάνοντας την παροχή αίματος, την ποιότητα και τη διάρκεια της στύσης, χωρίς την παραμικρή παρενέργεια. Διαβάστε ακόμα: Aπώλεια βάρους: 6 ανησυχητικές αιτίες Έτσι, οι ασθενείς […]

Μια επαναστατική, ανώδυνη μέθοδος θεραπείας του αιτίου για την στυτική δυσλειτουργία 

Πρόκειται για την εφαρμογή κρουστικών κυμάτων απευθείας στο πέος.

Οι υπέρηχοι (κρουστικά) προκαλούν τη δημιουργία νέων αγγείων σε αυτό, αυξάνοντας την παροχή αίματος, την ποιότητα και τη διάρκεια της στύσης, χωρίς την παραμικρή παρενέργεια.

Διαβάστε ακόμα:

Aπώλεια βάρους: 6 ανησυχητικές αιτίες

Έτσι, οι ασθενείς απαλλάσσονται από την ανάγκη λήψης φαρμάκων, που σε πολλές περιπτώσεις είτε δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, είτε έχει ανεπιθύμητες ενέργειες.

«Η στύση είναι ένα αιμοδυναμικό-νευραγγειακό φαινόμενο και για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται επαρκή αρτηριακή αιματική ροή προς το πέος και ακέραιο φλεβοαποφρακτικό μηχανισμό. Η φυσιολογική στυτική λειτουργία προϋποθέτει φυσιολογική ανατομία, αγγείωση, νεύρωση, ορμονικό περιβάλλον και επιθυμία.

Η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι άλλο παρά η επίμονη ανικανότητα επίτευξης ή διατήρησης μιας στύσης επαρκούς για ικανοποιητική σεξουαλική επαφή μέχρι την εκσπερμάτιση ή μέχρι την παύση της ερωτικής διέγερσης», εξηγεί ο χειρουργός ουρολόγος Δρ. Νικόλαος Γ. Κατσένης.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συχνή παθολογία μεταξύ των ανδρών σε όλο τον κόσμο και έχει σημαντικά αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής τόσο των ίδιων όσο και των συντρόφων τους.

Η συχνότητα της στυτικής δυσλειτουργίας σχετίζεται με τη γήρανση καθώς και με συννοσηρότητες, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο, υπερλιπιδαιμία και η υπέρταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις