Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αλλάζουν οι «Αχαρνής» του Αριστοφάνη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αλλάζουν οι «Αχαρνής» του Αριστοφάνη

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με συνέπεια να απέχει το φετινό καλοκαίρι από τις θεατρικές του υποχρεώσεις στους Αχαρνής. Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, Κώστα Κόκλα, Παύλο Χαϊκάλη και Τάκη Παπατμαθαίου, αλλά η περιπέτεια με την υγεία του τον ανάγκασε να μην μπορέσει να συμμετάσχει […]

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με συνέπεια να απέχει το φετινό καλοκαίρι από τις θεατρικές του υποχρεώσεις στους Αχαρνής.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, Κώστα Κόκλα, Παύλο Χαϊκάλη και Τάκη Παπατμαθαίου, αλλά η περιπέτεια με την υγεία του τον ανάγκασε να μην μπορέσει να συμμετάσχει τελικά στην περιοδεία.

Διαβάστε ακόμα:

Μια νέα γκαλερί στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Όπως έκανε γνωστό, ο Πυγμαλίων πρέπει να ξεκουραστεί, ώστε να ξεπεράσει το θέμα με την υγεία του και να μπορέσει να επιστρέψει στις θεατρικές του υποχρεώσεις τον προσεχή χειμώνα.

Ήδη έγινε γνωστή η αντικατάσταση του Πυγμαλίωνα από άλλον ηθοποιό. Ο Έλληνας ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Ευριπίδη θα είναι τελικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Η παράσταση θα ανοίξει το Φεστιβάλ Επιδαύρου στις 29 & 30 Ιουνίου.

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου το Φεστιβάλ Επιδαύρου θα ανοίξει με το έργο του Αριστοφάνη «Αχαρνής», σε απόδοση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Στο ρόλο του Δικαιόπολι θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη (Λάμαχος), Κώστα Κόκλα (Μεγαρίτης), Τάκη Παπαματθαίου (Θηβαίος) και τον Ιωάννη Παπαζήση (Ευριπίδης).

Πρωταγωνιστεί επίσης ο Χορός των Αχαρνέων, που αποτελείται από 14 ηθοποιούς και μουσικούς. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις