Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίον του Άρεως;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίον του Άρεως;

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή. Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για […]

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή.

Οργή Καμίνη για τις αφίσες στο Πεδίον του Άρεως

Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας; Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Λίγες ημέρες πριν,  από τις συνεχείς καταγγελίες των πολιτών, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων που, μεταξύ άλλων, αφορούν διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο πάρκο, παρεμπόριο, ανύπαρκτη καθαριότητα αλλά και μη τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις